Το Ελληνικό ΥΠΕΞ απαντάει στη σελίδα μας - Επιβεβαιώνει την αναφορά Παναρίτι σε "Τσάμικο", άμεση η απάντηση Αβραμόπουλου! ~ Βορειοηπειρωτικά

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Το Ελληνικό ΥΠΕΞ απαντάει στη σελίδα μας - Επιβεβαιώνει την αναφορά Παναρίτι σε "Τσάμικο", άμεση η απάντηση Αβραμόπουλου!

Άμεση ήταν η επικοινωνία του Γραφείου Τύπου του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών σε δημοσίευμα της σελίδας μας, σχετικά με την αναφορά του Αλβανού Υπουργού Εξωτερικών Εντμόντ Παναρίτι σε "Ζήτημα Τσάμηδων" κατά την σημερινή επίσκεψή του στην Αθήνα.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Γρηγόρης Δελαβέκουρας, στην απάντηση που έστειλε στη σελίδα μας - για την οποία και τον ευχαριστούμε - αναφέρει ότι πράγματι ο Υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας αναφέρθηκε ακροθιγώς σε θέμα «τσάμηδων» και περιουσιών Αλβανών στην Ελλάδα - επιβεβαιώνοντας τη ανάρτηση - ωστόσο έλαβε την άμεση απάντηση από τον Έλληνα ομόλογο Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Διαβάστε την απάντηση του Υπουργείου Εξωτερικών:

Καλησπέρα,
Σχετικά με την ανάρτησή σας για τις συνομιλίες του Υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον Υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας Ε. Παναρίτι, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα ακόλουθα και παρακαλώ για τη σχετική ενημέρωση των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας:
Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών, ο Υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας αναφέρθηκε ακροθιγώς σε θέμα «τσάμηδων» και περιουσιών Αλβανών στην Ελλάδα και έλαβε άμεσα απάντηση από τον Υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο, την πάγια θέση μας, ότι η Ελλάδα είναι κράτος Δικαίου, και ότι όποιος θεωρεί ότι έχει περιουσιακές εκκρεμότητες, να απευθυνθεί στην ελληνική δικαιοσύνη.

Ευχαριστώ,
Γρηγόρης Δελαβέκουρας
Εκπρόσωπος Υπουργείου Εξωτερικών

1 σχόλια:

Ουδεις ασφαλεστερος εχθρος του ευεργετηθεντος αχαριστου !!
Και αυτο το γνωμικο του Ηρακλειτου, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΩΣ ο Ελληνικος Λαος.
Απο εκει και περα...
Ποιος ικανοποιηται απο "την απαντηση" ενος των κυβερνοντων... ενος μαλιστα που καθολου δεν διακριθηκε για της "αντιστασεις" του τα Μεγαλα Θεματα Εξ. Πολιτικης !!